SVAIGĒŠANAS RECEPTES


Svaigēšanas ēdieni tiek gatavoti tikai un vienīgi no augu valsts izcelsmes produktiem (augļiem, dārzeņiem, sēklām, graudiem, riekstiem, pākšaugiem, zaļumiem utt.), kuri satur dzīvības enerģiju un fermentus, jo  netiek pakļauti termiskai apstrādei. Pieļaujama kaltēšana un uzsildīšana līdz 35-45 grādu temperatūrai. Būtiski, ka izvēloties produktus savam uzturam, jāpievērš uzmanība to izcelsmei: vislabākā izvēle ir bioloģiski un/vai ekoloģiski audzēti produkti.


edieni-1

 

Svaigo ēdienu receptes
Karstais dzērveņu morss

Burkānu-griķu plāceņi

Aunazirņu konfektes ar kokosriekstu

Aunazirņu pasta ar sinepju dīgstiem

Linsēklu kraukšķmaizītes ar sīpolu garšu

Biešu salāti ar dzērvenēm un saulespuķu dīgstiem

 Fermentētais kvass ar kanēļa garšu
Pikantais karstdzēriens

Dateļu ruletītes ar kerobu

Keroba ruletītes ar kokosa un dzērveņu pildījumu

Mīkstās linsēklu piparkūkas

Gaišās griķu piparkūkas (ar žāvēšanu)

 

Linsēklu sviests

Burkānu pudiņš ar piparmētru krēmu

Burkānu torte
Dzērveņu morss

Dzērveņu gaisīgais krēms

Skābētu kāpostu salāti

Īstās rudzu maizītes

Tonizējoša medus limonāde

Saulainais muslis ar sēklu pienu

Sakņu tabulē ar “putraimiem”

Trīsslāņu ķirbju kūka (fotorecepte)
Zālīšu tēja ar krustnagliņām

Kabaču “makaroni” ķiploku mērcē ar tomātiem

Saldā “brunete” ar šokolādes garšu

Kokteilis “Rudens harmonija”

Dārzeņmaize jeb brusketa ar dārzeņiem saldskābā mērcē

Šokolādes – banānu konfektes 

Banānu pīrāgs (fotorecepte)

“Spēka” batoniņi

Ābolu zupa ar augļiem 

Saulainais sēklu našķis

Banānu salāti (brokastis N.Vokera gaumē)

Šokoladīgās 

  Krēmveida ābolu pudiņš ar griķiem

Sēklu piens