UZ RECEPTĒM


4-6 PERSONĀM

Sastāvdaļas:

Piena pagatavošana aprakstīta te

1 glāze svaigu auzu pārslu

3 ēd.k. ķirbju sēklas, iepriekš noskalotas un 1 stundu izmērcētas vēsā ūdenī

2 ēd.k. linsēklas, noskalotas, bet nemērcētas

3 ēd.k. keroba pulvera (pēc vēlēšanās)

4 tējk. kanēlis

70-100 g rozīnes, iepriekš noskalotas

4 ēd.k. kokosriekstu skaidiņas

2 saldi nelieli bumbieri (vai arī banāns)

PAGATAVOŠANA

Visas sausās sastāvdaļas saliek bļodā un kārtīgi samaisa. Pievieno sīki sagrieztu bumbieru. Visu vēlreiz samaisa. Liek nelielās bļodiņās. Pārlej ar pienu, ļauj 3-5 min pastāvēt (lai izmirktu auzu pārslas). Pasniedz.
Variāciju muslim varbūt daudz, pēc katra vēlēšanās var likt tādas sastāvdaļas, ko kārojas.

Lai labi garšo!


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *