UZ RECEPTĒM


Sastāvdaļas:

1,3-2 l ūdens

3-6 ēd.k. medus

2 kanēļa standziņas

12 krustnagliņas

2 tējk. ingvers malts

2 ēdk. ingvers svaigais rīvēts

2 tējk. smaržīgie pipari smalcināti piestā

5-6 ēdk. svaigas dzērvenes

PAGATAVOŠANA

Visas garšvielas liek termosā. 1 l ūdens uzsilda līdz  60 grādu temperatūrai. Lej termosā un atstāj uz 6 stundām ievilkties.

Pēc 6 stundām termosa saturu ar visām garšvielām izlej kastrolī un liek uz uguns.

Tikmēr traukā liek dzērvenes, medu un 100ml vēsa ūdens. Visu sablenderē.

Iegūto maisījumu lej kastrolī pie garšvielu ūdens. Turpina sildīšanau, pielejot vēl 300-700ml ūdens atkarīgs no cilvēku daudzuma.

Uzsilda līdz 60 grādu temperatūrai. Lej krūzēs un pasniedz!

LAI LABI GARŠO!