UZ RECEPTĒM


Sastāvdaļas:

3 l avota ūdens

nepilna glāze auzu (mērcētas 10 stundas un 5 stundas diedzētas)

3 ēd.k. medus

1 kanēļa standziņa

PAGATAVOŠANA

Trīs litru burkā liek visas sastāvdaļas, aplej ar ūdeni. Pārklāj ar drāniņu, lai nav cieši noslēgts trauks.

Liek silta vietā uz 3 diennaktīm.

Pēc šī laika, garšo, vai ir pietiekami safermentējies, vai ir pietiekami skābs.

Gatavu nolej no biezumiem. Ja nav izteiktas kanēļa garšas, var pievienot maltu kanēli un papildus medu, ja vēlas saldāku.

LAI LABI GARŠO!


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *