4-6 PERSONĀM
Sastāvdaļas:
Piena pagatavošana aprakstīta te
1 glāze svaigu auzu pārslu
3 ēd.k. ķirbju sēklas, iepriekš noskalotas un 1 stundu izmērcētas vēsā ūdenī
2 ēd.k. linsēklas, noskalotas, bet nemērcētas
3 ēd.k. keroba pulvera (pēc vēlēšanās)
4 tējk. kanēlis
70-100 g rozīnes, iepriekš noskalotas
4 ēd.k. kokosriekstu skaidiņas
2 saldi nelieli bumbieri (vai arī banāns)
PAGATAVOŠANA
Visas sausās sastāvdaļas saliek bļodā un kārtīgi samaisa. Pievieno sīki sagrieztu bumbieru. Visu vēlreiz samaisa. Liek nelielās bļodiņās. Pārlej ar pienu, ļauj 3-5 min pastāvēt (lai izmirktu auzu pārslas). Pasniedz.
Variāciju muslim varbūt daudz, pēc katra vēlēšanās var likt tādas sastāvdaļas, ko kārojas.
Lai labi garšo!